Most - sytuacja obecna
-
LukaszB
- Burmistrz

- Reakcje:
- Podziękował;: 769 razy
- Otrzymał podziękowań: 608 razy
Re: Most - sytuacja obecna
Most na Teleexpresie od 7:10
http://tvp.info/teleexpress/wideo/26072011-1700/4833021" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawi mnie skąd biorą się informację o 300mln złotych? Przecież to jakaś totalna bzdura. Najlepiej rzucić astronomiczną kwotę, bo wtedy można bezradnie rozłożyć ręce (oczywiście przed kamerami) i mówić że bardzo chciałoby się ale nic nie da sie zrobić.
http://tvp.info/teleexpress/wideo/26072011-1700/4833021" onclick="window.open(this.href);return false;
Ciekawi mnie skąd biorą się informację o 300mln złotych? Przecież to jakaś totalna bzdura. Najlepiej rzucić astronomiczną kwotę, bo wtedy można bezradnie rozłożyć ręce (oczywiście przed kamerami) i mówić że bardzo chciałoby się ale nic nie da sie zrobić.
"Nasze czyny mogą jednakowoż przetrwać długo, o ile otrzymają potwierdzenie poprzez słowa świadków lub uratują pamięć dzięki spisaniu" Sambor II
-
zunia
- Obywatel

- Reakcje:
- Podziękował;: 72 razy
- Otrzymał podziękowań: 176 razy
- Kontakt:
A gości było niewielu...Kilka zdjęć z urodzin:
- Załączniki
-
- urodziny1.jpg (124.92 KiB) Przejrzano 1678 razy
- urodziny1.jpg (124.92 KiB) Przejrzano 1678 razy
-
- urodziny2.jpg (110.66 KiB) Przejrzano 1678 razy
- urodziny2.jpg (110.66 KiB) Przejrzano 1678 razy
-
- urodziny3.jpg (118.12 KiB) Przejrzano 1678 razy
- urodziny3.jpg (118.12 KiB) Przejrzano 1678 razy
-
- urodziny4.jpg (150.33 KiB) Przejrzano 1678 razy
- urodziny4.jpg (150.33 KiB) Przejrzano 1678 razy
-
LukaszB
- Burmistrz

- Reakcje:
Artykuł o imprezie jest pod http://www.tcz.pl/index.php?p=1,47,0,wi ... szcze-zyje" onclick="window.open(this.href);return false;. Ja rozpoznałem dwóch forumowiczów 
"Nasze czyny mogą jednakowoż przetrwać długo, o ile otrzymają potwierdzenie poprzez słowa świadków lub uratują pamięć dzięki spisaniu" Sambor II
-
zet48
- Pisarz Miejski

- Reakcje:
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 23 razy
- Kontakt:
Inny artykuł o dość smutnym tytule ..."Tczewski most obchodził urodziny, ale była... stypa"
http://malbork.naszemiasto.pl/artykul/1 ... eb6,1,3,60" onclick="window.open(this.href);return false;Czy mieszkańcy Tczewa stracili już wiarę w to, że się uda przekazać tczewski zabytkowy most przez Wisłę pod skrzydła rządu? Tego nie wiemy, ale taki wniosek mogli wyciągnąć ci, którzy wczoraj przybyli na 160 urodziny obiektu. Powód? Na moście pojawiło się zaledwie około 50 osób, z których część stanowili... dziennikarze i urzędnicy.
"Od dziś dzień , do końca świata w ludzkiej będziem pamięci, My wybrani - Kompania Braci, Kto dziś wespół ze mną krew przeleje ten mi Bratem"
-
be-good
- Koordynator

-
Pisarz Miejski
- Reakcje:
- Znajomość języków obcych: English, Deutsch, Pусский
- Lokalizacja: Najpierw Czyżykowo, potem Bajkowe, obecnie Górki, za jakiś czas - Rokitki :( ...
- Podziękował;: 194 razy
- Otrzymał podziękowań: 147 razy
Poruszony informacją podaną na tcz.pl "wrzucam" istną perłę z mostami w roli drugoplanowej
:
-
riot
- Administrator

-
Rajca
- Reakcje:
- Podziękował;: 436 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
Te rączki na kratownicybe-good pisze:Poruszony informacją podaną na tcz.pl "wrzucam" istną perłę z mostami w roli drugoplanowej:
-
LukaszB
- Burmistrz

- Reakcje:
Można nie lubić disco polo, ale pomysł z wykorzystaniem mostu w teledysku bardzo mi się spodobał. Może inne zespoły tczewskie pójdą tym przykładem, zrobimy składankę, a dochód ze sprzedaży płyt w całości przeznaczymy na renowację mosturiot pisze:Te rączki na kratownicybe-good pisze:Poruszony informacją podaną na tcz.pl "wrzucam" istną perłę z mostami w roli drugoplanowej:
no i pieśń w klimacie disco Olo to jest to co lubimy
-
riot
- Administrator

-
Rajca
- Reakcje:
- Podziękował;: 436 razy
- Otrzymał podziękowań: 31 razy
Na poważnie, to pomysł dobry i nawet zdjęcia ciekawe, a kratownica plus w tle przejeżdżający pociąg z Elbląga to prawdziwy majstersztyk 
-
Jadzia
- Moderator

-
Pisarz Miejski
- Reakcje:
- Podziękował;: 300 razy
- Otrzymał podziękowań: 293 razy
zunia, jeśli się nie mylę, to Cię widziałam na fotkach na tcz.plzunia pisze:A gości było niewielu...Kilka zdjęć z urodzin:
-
Ramses74
- Ambasador

-
Obywatel
- Reakcje:
- Podziękował;: 5 razy
- Otrzymał podziękowań: 42 razy
zunia i nasz koordynator na 100 %Jadzia pisze:zunia, jeśli się nie mylę, to Cię widziałam na fotkach na tcz.plzunia pisze:A gości było niewielu...Kilka zdjęć z urodzin:
D.W.
Prawo dżungli,najsilniejszy i najszybszy wygrywa.