Szyldy i neony
Regulamin forum
1. Treści i załączniki umieszczane w postach mogą być użyte w działalności Dawnego Tczewa przy zachowaniu dbałości o dane wrażliwe.
1. Treści i załączniki umieszczane w postach mogą być użyte w działalności Dawnego Tczewa przy zachowaniu dbałości o dane wrażliwe.
-
- Pisarz Miejski
- Reakcje:
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 16 razy
- Kontakt:
Re: Szyldy i neony
W Tczewie obecnie bardzo mało szyldów nadaje się do takiego konkursu ...a jakby nagroda była wysoka to zachęciłaby innych do wymiany swoich reklam.
"Od dziś dzień , do końca świata w ludzkiej będziem pamięci, My wybrani - Kompania Braci, Kto dziś wespół ze mną krew przeleje ten mi Bratem"
-
- Moderator
-
Rajca
- Reakcje:
- Podziękował;: 140 razy
- Otrzymał podziękowań: 190 razy
- Kontakt:
Na poznańskiej starówce udało się uporządkować problem sklepowych szyldów. Dostosowały się nawet wielkie sieci:
- Załączniki
-
- szyld Żabki.jpg (145.47 KiB) Przejrzano 4166 razy
- szyld Żabki.jpg (145.47 KiB) Przejrzano 4166 razy
"Smoka pokonać trudno, ale starać się trzeba"
-
- Moderator
-
Pisarz Miejski
- Reakcje:
- Podziękował;: 300 razy
- Otrzymał podziękowań: 290 razy
Chyba taką linię reklamy przyjęła "Żabka". Niestety, ale księgarnia na Pl. Hallera, po wielu latach, zakończyła swój byt. W zamian mamy "Żabkę" - opcja z jedzeniem (hot-dogi, czy cuś)zielu pisze:Na poznańskiej starówce udało się uporządkować problem sklepowych szyldów. Dostosowały się nawet wielkie sieci:

-
- Burmistrz
- Reakcje:
- Podziękował;: 602 razy
- Otrzymał podziękowań: 530 razy
Postęp w estetyce reklam sklepów na starym mieście jest duży, szkoda że nie dotyczy asortymentu 

- Załączniki
-
- reklama.jpg (246.57 KiB) Przejrzano 4135 razy
- reklama.jpg (246.57 KiB) Przejrzano 4135 razy
"Nasze czyny mogą jednakowoż przetrwać długo, o ile otrzymają potwierdzenie poprzez słowa świadków lub uratują pamięć dzięki spisaniu" Sambor II
-
- Najemca
- Reakcje:
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
- Kontakt:
Zdjęcia reklamy z rogu Okrzei z Rynkiem, inne zdjęcia tego miejsca pokazał tu be-good. Moje zrobiłem latem 1991, zaciekawiło mnie nawarstwianie się napisów. Widzę tam z trzy różne wersje, ale może jest ich więcej.
- Ocena: 62.5%
słuchacz ciekawych historii
-
- Najemca
- Reakcje:
- Otrzymał podziękowań: 44 razy
- Kontakt:
Kolejny przykład starej reklamy, ulica Dąbrowskiego, a właściwie skrzyżowanie z Krótką i Mickiewicza. Wykonane w trakcie festiwalu Zdarzenia we wrześniu 2000.
- Ocena: 37.5%
słuchacz ciekawych historii