Wystawa o zabawkach
-
DawidF
- Przybysz

- Reakcje:
- Znajomość języków obcych: do dogadania się po rosyjsku i angielsku...ewentualnie francusku
- Podziękował;: 0
- Otrzymał podziękowań: 0
- Kontakt:
Wystawa o zabawkach
Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:)Od 1 czerwca do 31 sierpnia br. na ul. Podmurna 15 odbędzie się wystawa zabawek z rożnych epok
Niestety jest mały problem aby zgromadzić zabawki z okresu PRL
Jeżeli ktoś posiada i mógłby użyczyć na czas trwania wystawy, to będę wdzięczny 
-
DawidF
- Przybysz

- Reakcje:
- Znajomość języków obcych: do dogadania się po rosyjsku i angielsku...ewentualnie francusku
- Kontakt:
Re: Wystawa o zabawkach
Identyczny projektor znajdzie się na wystawie...mam tylko jedna bajkę do niego:)Także jeśli dysponujesz bogatszym repertuarem, to chętnie bym użyczył:)
-
LukaszB
- Burmistrz

- Reakcje:
- Podziękował;: 769 razy
- Otrzymał podziękowań: 608 razy
Kolega ma slajdy made in DDR, ale to nie jest bajka. chyba że przewidujecie projekcje po 22DawidF pisze:Identyczny projektor znajdzie się na wystawie...mam tylko jedna bajkę do niego:)Także jeśli dysponujesz bogatszym repertuarem, to chętnie bym użyczył:)
"Nasze czyny mogą jednakowoż przetrwać długo, o ile otrzymają potwierdzenie poprzez słowa świadków lub uratują pamięć dzięki spisaniu" Sambor II
-
DawidF
- Przybysz

- Reakcje:
- Kontakt:
Jadzia pisze:Gosia ma projektor i bajki, także tutaj problem masz rozwiązany
LukaszB pisze:Kolega ma slajdy made in DDR, ale to nie jest bajka. chyba że przewidujecie projekcje po 22DawidF pisze:Identyczny projektor znajdzie się na wystawie...mam tylko jedna bajkę do niego:)Także jeśli dysponujesz bogatszym repertuarem, to chętnie bym użyczył:)