Moi drodzy forumowicze, sklep został zlikwidowany i nie wiem jak Wy, ale ja cały czas nie mogę przeboleć, że poranną kawę w pracy piję z jakiegoś "obcego" kubka
Chciałabym się dowiedzieć @ŁukaszB, czy mamy/mielibyśmy środki finansowe na wykonanie nowych gadżetów promujących nasz portal. Jednocześnie pytanie do forumowiczów, czy byliby zainteresowani zakupem takowych.
Osobiście byłabym zainteresowana zakupem za punkty/PLN-y (tu piłeczka po stronie Koo, w jaki sposób rozwiązać problem ewentualnej dystrybucji) kubka z naszym logo. Coś takiego, jak to:

- kubki dwa.jpg (73.75 KiB) Przejrzano 10578 razy

- kubki dwa.jpg (73.75 KiB) Przejrzano 10578 razy
Do mnie osobiście, bardziej przemawia rozmiar kubka "Zdarzeniowego"- ale to kwestia do uzgodnienia.
Kolejna rzecz to torba. Moja granatowa torba towarzyszy mi codziennie

Aczkolwiek dobrze byłoby wykonać torbę nieco większą i z większymi uszami, co umożliwiłoby założenie torby na ramię- co jest nieco bardziej praktyczne z mojego punktu widzenia

Mam torbę promującą browar z Gościszewa i nie ukrywam, że na zakupach sprawdza się lepiej niż ta DT .

- torby dwie2.jpg (142.49 KiB) Przejrzano 10578 razy

- torby dwie2.jpg (142.49 KiB) Przejrzano 10578 razy

- rozmiar2.jpg (325.42 KiB) Przejrzano 10578 razy

- rozmiar2.jpg (325.42 KiB) Przejrzano 10578 razy
Pisząc o browarze przyszedł mi do głowy jeszcze jeden pomysł

Co sądzicie o pokalu do piwa z nadrukowanym naszym logo.

Nie wiem, czy udałoby się dostać gdzieś szklanki tego typu (złoty trunek smakuje w nich baaardzo zacnie, prawda @Waldas i @riot

):

- heban.jpg (24.11 KiB) Przejrzano 10578 razy

- heban.jpg (24.11 KiB) Przejrzano 10578 razy

- pokale 3.jpg (98.48 KiB) Przejrzano 10578 razy

- pokale 3.jpg (98.48 KiB) Przejrzano 10578 razy
Kwestię wykonania gadżetów i ich dystrybucji zostawmy może na później. Zacznijmy od badania rynku

Jakie Wy macie zdanie na ten temat?