Stare Maisto obstawia Lichy/Ja/Chris i Miras
Kaufland - Cez
Carrefour - Leoncjo
Galeria -
Abisynia- Nicholas/Jak.Osa
Górki

Przed galerią i w okolicach dworca. Weźmiesz ZielkaEmiii pisze:Kilka słów z mojej strony.
Mogę się poświęcić w niedzielę od 10 do nie wiem której, w Galerii ale nie chciałabym za galeriankę robić sama ;D
P.s Czy mamy zgodę na zbieranie podpisów w Galerii?

Zielu jest za dużym chłopcem na takie 'zabawy' - w wolnym tłumaczeniu musi być politycznie neutralny, nawet jeśli jego osobiste podejście do całej sprawy znamy.LukaszB pisze:Przed galerią i w okolicach dworca. Weźmiesz ZielkaEmiii pisze:Kilka słów z mojej strony.
Mogę się poświęcić w niedzielę od 10 do nie wiem której, w Galerii ale nie chciałabym za galeriankę robić sama ;D
P.s Czy mamy zgodę na zbieranie podpisów w Galerii?

Michale mierzmy działania ich skutecznością. Śmiem twierdzić, że zbieranie podpisów obywateli miasta/powiatu jest o niebo skuteczniejsze niż jakiekolwiek uchwały i deklaracje organizacji społecznych.Michał pisze:Wczoraj obradowało zebranie walne Oddziału Kociewskiego ZKP w Tczewie i podjęło uchwałę w sprawie mostu:
Ps. Mimo pewnych kontrowersji większość obecnych podpisała również listę poparcia dla SKOM-u. Należy wspierać wszelkie działania wspierające przekonanie zarządu powiatu do słusznej decyzji, aczkolwiek nie do końca odpowiada nam formuła działań Komitetu....

Myślę, że stowarzyszenie rządzi się swoimi prawamiCez pisze:Hmm, to trzeba uchwałe podjąc, by zdecydowac o takiej oczywistosci?

LukaszB pisze:Śmiem twierdzić, że zbieranie podpisów obywateli miasta/powiatu jest o niebo skuteczniejsze niż jakiekolwiek uchwały i deklaracje organizacji społecznych.