Znaleziono 491 wyników
- 14 mar 2021, o 19:09
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Płockie Przedsiębiorstwo Robót Mostowych
Kolejny medal do kupienia na allegro
- 23 mar 2021, o 19:56
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Muzeum Kolejnictwa w Tczewie
Szanowni Państwo, jestem studentką Architektury na Politechnice Krakowskiej i jako temat pracy magisterskiej wybrałam adaptację terenów pokolejowych (parowozowni i okrąglaka) w Tczewie. Będę ją realizować pod opieką promotora prof. Andrzeja Kadłuczki i dr Barbary Zin. Czy byłaby taka możliwość, żeby...
- 23 mar 2021, o 20:55
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Muzeum Kolejnictwa w Tczewie
Cześć! Masz dostęp do programu np Pix4D czy Agisoft? Mogę Ci zrobić nalot fotogrametryczny ale by wyciągnąć z tego sensowny, super jakości model 3d czy srogą chmurę punktów to ja takich możliwości nie mam bo komp by mnie wyśmiał. Tu masz przykład o czym piszę co ja na swoim starym kompie jestem w st...
- 30 mar 2021, o 16:00
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Bory Tucholskie na pocztówkach
Przeglądając na facebooku informacje dotyczące grupy "Nasz Kasparus" znalazłam pocztówkę z kamiennym mostem w Tleniu i zdjęcie budynku dawnej poczty w miejscowości Łążek koło Osia.
- 6 kwie 2021, o 11:47
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
- 9 kwie 2021, o 20:55
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Ulica Jarosława Dąbrowskiego
Tych widoczków nie było jeszcze na forum...1909 , 1917 rok.../e-bay i skarbnica/
- 12 kwie 2021, o 19:17
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Ulica Jarosława Dąbrowskiego
Na zdjęciu fragment ul. Pocztowej przed wojną.Ciekawostka to osoby,które udało się ustalić :Edmund Chmielewski i Henryk Chmielewski (później harcerz tczewski).
- 13 kwie 2021, o 19:35
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Cyganie / Romowie
Ta fotka wygląda na starą.Oceniam z okresu I wojny.Przedstawia cyganów lub flisaków.
- 14 kwie 2021, o 17:24
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Ul. Wąska
Widok od ul.Wąskiej na mury miejskie.Zdjęcie z lat 60-tych.Widoczny jeszcze budynek mieszkalny.
- 15 kwie 2021, o 12:24
- Skocz do działu
- Skocz do tematu
Re: Plac Hallera
Aktualnie do kupienia na "dojcz" ebay - https://www.ebay.de/itm/1900-Foto-AK-Di ... tfxdehfvfI